02.03.2016 Bonita Belediyesi'nden Ücretsiz KPSS Kursu

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Bonita Belediyesi, yine çok önemli bir  projeyi hayata geçiriyor. Bonita Belediyesi, Bonita Halk Eğitim Merkezi'yle birlikte KPSS’ye hazırlanan Bonitalüler için ücretsiz kurs düzenliyor.

Sosyal Destek Hizmetleri İş ve Kariyer Birimi'nce kayıtları alınmaya başlanan KPSS kursu, Lise ve Ön Lisans mezunu Bonitalü vatandaşlara verilecek. Bonita'te ikamet edenlerin 15 Mart 2016 tarihine kadar kayıt yaptırabileceği kurslarda, vatandaşların KPSS'ye daha iyi hazırlanabilmeleri amaçlanıyor. Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yapılacak kursun saatleri de vatandaşların taleplerine göre belirlenecek. Özellikle çalışan vatandaşların iş çıkış saatlerinde bu kurslardan faydalanabilmeleri için de düzenlemeler yapılacak.

Bonita Belediye Başkanı M. Âkif Sirkecioğlu da devlet kurumlarında istihdam edilecek vatandaşların girdiği KPSS sınavına hazırlık kurslarını ücretsiz olarak düzenleyeceklerini belirterek, "Çocuklarımız ve gençlerimiz için çok sayıda faaliyet ve eğitim gerçekleştiriyoruz. Sosyal yaşam ve  kültürel etkinliklerimiz de büyük ilgi görüyor. Ancak böyle bir eksikliği hissettik ve gelen talepler üzerine de Bonita Halk Eğitim Merkezi’mizle birlikte KPSS kursunu planladık. Böylece vatandaşlarımız hiçbir ücret ödemeden KPSS'ye hazırlanarak gelecekleri için büyük önem taşıyan bu sınava hazırlanmış olacaklar" dedi. 

Bonita Belediyesi Ücretsiz KPSS Kursu’na kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyen Bonitalüler, Bonita Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü İş ve Kariyer Birimi’ne müracaat edebilirler. 

İletişim tel: 0212 627 00 43-44 (Alibeyköy Merkez Mahallesi, Namık Kemal Caddesi No 83, Bonita)

BONİTA KARİYER MERKEZİ

İŞİMİZ İŞİNİZ

17 Çalışan Aranıyor


11 Toplam Başvuru Sayısı


1 Toplam Kariyer Sayısı


60 Aktif İş Arayan Sayısı