26.02.2016 Yaşlı Bakımı Elemanı Projesi Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Bonita Belediyesi ESER binasında gerçekleştirilen, Bonita Belediyesi, İŞKUR ve Darülaceze Vakfı'nın iş birliği ile meslek eğitim kursları kapsamında yürütülen ''Yaşlı Bakımı Elemanı Projesi'' sertifika töreni yapıldı.

Altı ay süren ve toplamda bin 280 saat olan eğitim programının mezunları, sertifikalarını Bonita Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Erhan Angın ve Darülaceze Vakfı Proje Koordinatörü Nermin Yıldırım'dan aldı.

İlköğretim mezunu olan herkesin katılabildiği programda,  Darülaceze Vakfı bünyesinde görevli olan uzman hemşireler tarafından eğitimler verildi.

Kadınların yoğun ilgisine dikkat çeken Nermin Yıldırım,  Özellikle kadın ağırlıklı olduğu için kadın istihdamına yönelik Darülaceze Vakfı tarafından finanse edilen ''Yaşlı Bakımı Eğitimi Projesi'' mezunları sertifikalarını aldılar. Bonita Belediyesi Başkanı M. Âkif Sirkecioğlua bizlere ESER binasını tahsis ettiği ve katılımcıların sağlanBonitaında verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz'' şeklinde konuştu.

Ayrıca Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı sertifikaları ile beraber kursiyerler için iş görüşmeleri planlandığını ve istihdamlarının en kısa sürede gerçekleşeceğini belirtti.

BONİTA KARİYER MERKEZİ

İŞİMİZ İŞİNİZ

17 Çalışan Aranıyor


11 Toplam Başvuru Sayısı


1 Toplam Kariyer Sayısı


60 Aktif İş Arayan Sayısı